Liuskekivilouhimo Oristone Oy - Orivesi

Oriveden Ruska pihakivi XL on kotimainen, ruskea liuskekivi pihaan ja puutarhaan, patioihin, käytäviin ja polkuihin. Oriveden Ruska pihakivi on ruskeampisävyinen liuskekivi Oriveden mustasta, ja kivestä käytetään myös nimitystä Oriveden Ruskea.

XL-kokoinen liuskekivi tuo näyttävyyttä pihakiveykseen. XL-kokoista liuskekiveä voi sekoittaa myös vain osan jos kiveyksestä ei haluta liian massiivista.

Oikein asennettuna 3-6cm pihakivi kestää myös henkilöautoliikenteen. Varmin tapa asentaa ajoneuvojen alle tulevat liuskekivet on kuitenkin maakosteaan betoniin tai vastaavaan laastiasennukseen.

Yleisin asennustyyli pihalle on asentaa yli 3cm paksut liuskekivet kivituhkalle, ja saumaus voidaan tehdä myös kivituhkalla, tai käyttää erilaisia sauma-aineita. Oriveden Ruska pihakivestä on saatavilla myös tavallinen koko sekä erikseen valikoitu polkukivi. Huom. polkukiven linkki ohjautuu tummaan kiveen, mutta meiltä saat polkukiviä myös ruskeampana värivaihtoehtona!

Liuskekiven paksuus 3-6cm
Paino n. 100kg / m²
Palakoko 1-4kpl / m²

Xl-kokoisen liuskekiven varastopakkauskoot 5m² tai 10m² / lava.

Toimitamme haluamasi neliömäärän tilauksesta!

43,00 / m²

Liuskekivet - Pihakivet - Ruskea pihakivi XL

| Liuskekivilouhimo Oristone Oy - Oriveden Kivi | 0400 735 794 | Yliskyläntie 304, 35100 Orivesi AS | Y-tunnus: 2338675-1 |